Floridai kalandok (10 nap/8 éjszaka)

Időpontok: 2020.júl.10-19

Részvételi díj: 559.900 Ft

+ reptéri illeték. 160.000 Ft/fő

Részletek:

  1. nap: Budapest – Miami

Kezdetét veszi utazásunk a napfény államába, Floridába. Miután leszállt a repülőgépünk Miamiban, transzferrel célba vesszük központi elhelyezkedésű szállásunkat, majd elfoglaljuk szobáinkat.

  1. nap: Miami városnézés és Key West

A délelőtt folyamán Miami legszórakoztatóbb részeit látogatjuk meg. Vár ránk Miami Beach, ami varázslatos tengerpartja mellett rengeteg más izgalmat is tartogat. Itt található az óceánpart főutcája, a pálmafákkal szegélyezett Collins Avenue. Ez az útszakasz ad helyet a város számos ragyogó történelmi szállodájának és felkapott szórakozóhelyének. Ellátogatunk Miami Art Deco negyedébe is, ahol a 20. század becsben tartott építészeti remekműveit csodálhatjuk meg. Az Art Deco stílus jegyében készült épületeket egyszerre jellemezi az élénk színhasználat, az egyszerű vonalvezetés és a hollywoodi csillogás.

A nap második felében útra kelünk az USA legdélebben fekvő városába, a fantasztikus Key Westre, Hemingway és az utcai kakasok otthonába. Utunk a kontinens egyik legszebb panorámájú útján, az Overseas Highway-en vezet keresztül.

  1. nap: Everglades Nemzeti Park

Elhagyva Key Westet tovább utazunk az Everglades Nemzeti Parkba, amely egy természeti csoda csupán néhány kilométerre Miami nyüzsgő központjától. Ez a világ legnagyobb kiterjedésű mocsara, gazdag növény- és állatvilággal. A nap folyamán részt veszünk egy izgalmas „airboat ride”-on, amin légpárnás motorcsónakkal járjuk be a parkot. Közelebbről is megismerkedünk a rejtelmes mocsárvilággal, és találkozunk jellegzetes állataival, a flamingókkal, kócsagokkal és aligátorokkal.

A kirándulás fénypontja az aligátorfarm meglátogatása, ahol több, mint 3000 példány vár ránk! A nap végén megérkezünk Naples városában elhelyezkedő szállásunkra, ahol kipihenhetjük az egész napos izgalmakat. Valószínűleg a gyerekek elalvásával sem lesz probléma! 🙂

  1. nap: Utazás Orlandóba és szabadprogram

Sarasotán keresztül indulunk északnak, mely egyike az Egyesült Államok leggazdagabb városainak. A Tampa-öblön át vezet utunk Orlando felé, így az öböl 2 városát, Clearwatert és Tampát is megnézzük útközben. Tampa kubai hangulatú óvárosában tett rövid látogatást követően, késő délután érkezünk meg orlandói szállásunkra.

5-6. nap: Fakultatív programok Orlandóban

A következő két napban Orlando szórakoztató parkjait fedezhetjük fel, amelyek bármely korosztály számára fantasztikus élményt jelentenek. A Walt Disney World egyenesen meseországba repít el, az Epcot Center pedig egy futurisztikus Föld körüli utazásra invitál bennünket. Az MGM és Universal stúdiókban a filmkészítés kulisszái mögé tekinthetünk be, valamint beléphetünk a Harry Potter univerzum varázsvilágába is.

Az Animal Kingdom a Disney World legkalandosabb szórakoztató parkjaként az állatvilág izgalmait hozza el számunkra, míg a tengeri élővilág rajongóit a népszerű SeaWorld látványos delfin és orca showja, valamint tematikus, kihagyhatatlanul hajmeresztő hullámvasutai fogják lenyűgözni. (Maximum napi egy park látogatása ajánlott!)

7-8. nap: Utazás Miamiba, Kennedy Space Center

Útközben izgalmas programban lesz részünk a Kennedy Space Centerben, ahol az űrhajózás világába tekinthetünk be. A különféle múzeumokban az űrhajózás történetének megismerése mellett számos szórakoztató program is vár minket: Akár egy űrbéli expedíción is részt vehetünk! A „földöntúli” élményeket követően késő délután érkezünk Miamiba.

9-10. nap: Miami és hazautazás

Floridai körutunkat Miamiban és Miami Beachen eltöltött szabadprogrammal zárjuk. Élvezzünk ki minden percet ezen a fantasztikus helyen.

Utolsó napunkon nem maradt más hátra, mint kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, és indulás Budapestre.

Fakultatív programokról, további költségekről (biztosítások, helyi költségek) érdeklődjön munkatársunktól: info@admiraltravel.hu.