Niagara, New York, Florida családdal is (14 nap/12 éjszaka)

Időpont: 2020.júl.22-aug.04., aug.05-18. (14 nap/ 12 éjszaka)

Részvételi díj:  1.099.000 Ft/fő, repülőtéri illetékkel együtt.

Részletek:

Niagara-vizesés, New York, Florida 1. nap – Budapest – Toronto

Elutazás Budapestről Torontóba menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással. Érkezést követően transzfer a szállodába, szállás Torontoban.

Niagara-vizesés, New York, Florida 2. nap – Toronto – Niagara Vízesés

Délelőtt félnapos autóbuszos városnézés Torontóban: Yonge Street, Parlament, Eaton Center, CN Tower. Délután tovább utazás a lenyűgöző Niagara Vízeséshez, mely természetes határt képez az Egyesült Államok és Kanada között. A vízesés moraja már kilóméterekről hallható, a felszálló vízpára pedig látható, mégis az első pillantás örökre beleég a látogatók emlékezetébe! Megpillantani, a víz élénk kékjét, a zuhatagok fehér habját éltre szóló élményt jelent. Fakultatív programként vessen egy pillantást a magasból is a vízesésre – vacsora a Skylon Tower kilátójában – és hajókázzon közvetlenül a vízesés elé a Hornblower kishajóval!

Szállás a vízesés közelében.

Niagara-vizesés, New York, Florida 3. nap – Niagara Vízesés – New York

Reggeli indulás déli irányba a Finger Lakes tóvidékén át. Első állomás a Seneca-tó, ahol rövid séta, pihenő és lehetőség borkóstolásra Watkins Glenben. Várható érkezés a „Nagy Almába” az esti órákban.

Szállás Manhattanben.

Niagara-vizesés, New York, Florida 4. nap – New York

Fél napos autóbuszos városnézés Manhattanben: Times Square, Metropolitan Opera, Central Park, Metropolitan múzeum, Fifth Avenue, St. Patrik Katedrális, Rockefeller Center, Grand Central Terminal.

Délután szabadprogram, este fakultatív New York by night program.

Niagara-vizesés, New York, Florida 5. nap – New York

Fél napos autóbuszos városnézés Manhattanben: Greenwich Village, Empire State Building, Vasalóház, Soho, Kínai negyed, Little Italy, Wall Street, World Trade Center emlékhely, Brooklyn híd. Pillantás a Szabadság szoborra a Battery Parkból, majd hajóval átkelés a Szabadság szigetre.

Fakultatív Broadway show – est a rivaldafényben, egy musical megtekintése.

Niagara-vizesés, New York, Florida 6. nap – New York – Orlando

Transzfer a repülőtérre, majd elutazás belföldi repülőjárattal Floridába, a szórakoztató parkok világába.

Szállás Orlandoban.

Niagara-vizesés, New York, Florida 7-9. nap – Orlando

Az Orlando-ban töltött 3 nap elegendő 3 park meglátogatására. Válasszon ajánlatainkból! (A csoport a szórakoztató parkokba az odaúton közösen indul, hazafelé tetszés szerinti időpontban a szálloda által biztosított minibusszal utazik.)

Magic Kingdom – egy varázslatos nap Mickey egér otthonában, a Walt Disney World legelső és legfontosabb parkja. Fő attrakciója a Main Street U.S.A. amely számos fényképről ismerős: az út végén Hamupipőke kastélya áll – általában ez a kép lebeg a szeme előtt mindenkinek, ha a Disney World-re gondol. Életre kelnek az ismert figurák, találkozhatunk a mesehősökkel, zárásként pedig megcsodálhatjuk a tűzijátokot!Universal Studios – a filmek világába kalauzol, minden korosztály részére izgalmas program: igazi, működő stúdió, ahol filmeket és TV sorozatokat forgatnak. A parkban részesei lehetünk az akciónak – Men in Black, Múmia, ET, Vissza a jövőbe, Cápa, ShrekSea World –a víz alatti élővilág élménydús bemutatása mellett különböző showműsorok várják, delfinek, fókák, cápák és pingvinek szórakoztatják a közönséget minden nap. A világ legnagyobb vízalatti akváriumán mozgó járda visz keresztül, hogy a látogatók a teljes mértékben átélhessék a kilátást a tenger alatt! Aki izgalmakra vágyik, több hullámvasút, játék közül is választhat.

Niagara-vizesés, New York, Florida 10. nap – Orlando – Miami Beach

Elutazás autóbusszal a napfényes Miami Beachre. Útközben látogatás Cape Canaveral-ban a Kennedy Űrközpontba, ahonnan az Apollo program keretében útnak indult Neil Armstrong Hold-expedíciója!

Szállás Miami Beachen.

Niagara-vizesés, New York, Florida 11-12. nap – Miami Beach

Florida állam legismertebb üdülőhelye Miami Beach, melyről mindenki fejében elevenen él a filmekből, magazinokból ismert kép: napfény, tenger, homok és éjszakai élet. Az utolsó néhány nap a kikapcsolódásé!

Pihenjen az óceánparton, vagy látogasson el fakultatív kiránduláson az Everglades Nemzeti Parkba, ahol a lápvilágban élő őshonos 300 madárfaj közül számos egyedet felfedezhet, még alligátor is rejtőzik a mocsaras vízben, ám a  túra fénypontját az alligátor show jelenti.

Niagara-vizesés, New York, Florida 13. nap – Miami Beach

Reggeli a szállodában, még néhány perc a „világ leghíresebb strandján”, majd transzfer a repülőtérre, hazaindulás Budapestre menetrend szerinti repülőjáratokkal.

Niagara-vizesés, New York, Florida 14. nap – Budapest

Megérkezés másnap.

Figyelem, a beutazáshoz Kanadába ETA, az Egyesült Államokba ESTA engedély szükséges, melynek ügyintézését irodánk vállalja 8 000,- Ft/fő/engedély áron.

Szállás

12 éjszakai szállás középkategóriájú (helyi standard) szállodák kétágyas szobáiban

Ár tartalmazza:

utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Toronto / New York – Orlando / Miami – Budapest útvonalon, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal12 éjszakai szállás középkategóriájú (helyi standard) szállodák kétágyas szobáibanreggelis ellátásprogramok leírás szerintmagyar idegenvezető

Ár nem tartalmazza:

fakultatív programok, belépőjegyek, a borravalók, baleset, betegség- és poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás

Figyelem, a beutazáshoz Kanadába ETA, az Egyesült Államokba ESTA engedély szükséges, melynek ügyintézését irodánk vállalja.

Egyéb költségek, fakultatív programok (Ft/fő):

39000.00 Ft
52000.00 Ft
10000.00 Ft
10000.00 Ft
29000.00 Ft
39000.00 Ft
42000.00 Ft
29000.00 Ft
52000.00 Ft

Hasznos információk

Gyermek ár: legfeljebb két, max. 14 éves gyermek két teljes árat fizető felnőttel egy szobában. 3, vagy 4 fő esetén a szobákban 2 db franciaágyon történik az elhelyezés gyermekek és felnőttek esetén is!

ESTA elektronikus utazási engedély