Keleti Part városai- Kanada körutazás (15 nap/14 éj)

Időpontok: 

Részvételi díj:

áprilisban: 579.990 Ft/fő
szeptemberben: 599.990 Ft/fő

+ reptéri illeték kb. 158.000 Ft/fő

Részletek:

1. NAP | Utazás Bostonba
Utazás Budapestről átszállással Bostonba. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Szállás középkategóriájú hotelben Boston környékén.

2. NAP | Boston – Montreal
Reggeli után Kanada vár minket. New England-i államokon (New Hampshire, Vermont) áthaladva csodálattal adózhatunk a táj szépségének. Útközben festői helyeken néhány fotószünetet tartunk. A kanadai határ átlépése után szállás Montreal környékén.

3. NAP | Montreal – Québec
A mai napon Montreal csodái várnak ránk. Montrealt magunk mögött hagyva délután utazás Québec-be. Vacsora a Cabana a Sucre-ben. Szállás Québec környékén.

4. NAP | Québec
Szabadidő vagy FAKULTATÍV: izgalmas színfoltot jelent a bálnanéző-hajótúra. Szállás Québec környékén.

5. NAP | Québec – Ottawa – Gananoque
Utazás Québecből Ottawába, ahol rövid városnézést teszünk. Folytatjuk utunkat Gananoque-ba, ahol a szállásunk lesz.

6. NAP | Gananoque – Toronto
Szabadidő vagy FAKULTATÍV: hajóra szállva a St. Loren folyónál felfedezzük a Thousand Islands/Ezer sziget-vidéket, ahol 1692 sziget alkotta csoport magasodik ki a vízből. Toronto felé indulunk, buszos városnézés. Fakultatív: CN Tower. Szállás Toronto környékén.

7. NAP | Niagara
Utazás Niagara on the Lake-be. FAKULTATÍV program: életre szóló élmény vár ránk, hajózás a Niagara vízesésnél, a Hornblower fedélzetén. FAKULTATÍV program: vacsora a Skylon Towerben. Szállás Niagara Falls-ban.

8. NAP | Amish tájak és Lancaster
Átlépjük a kanadai-amerikai határt. Lancasterbe, Pennsylvania-ba, az úgynevezett amish vidékre vezet utunk. Belepillantunk a konzervatív közösség mindennapjaiba az Amish Múzeumban. Este amish vacsora. Szállás Lancaster környékén.

9. NAP | Gettysburg – Washington D.C.
Gettysburg-t keressük fel, amerikai polgárháború egyik csatá- jának helyszínét. Washingtonban panorámabuszos-városné- zés keretében, esti fényeknél tárulnak fel előttünk a legfőbb látványosságok: a Lincoln-emlékmű, a Washington-emlékmű vagy a Capitolium. Szállás Washington környékén 2 éjszakára.

10. NAP | Washington D. C.
Washington D.C. nevezetességeivel ismerkedünk négy órán keresztül: Fehér Ház, Capitolium, a Vietnami Veteránok Emlékműve, Lincoln emlékmű, Washington-emlékmű és az arlingtoni nemzeti temető. A szabadidőt használják fel arra, hogy a világ egyik legnagyobb múzeum és kutatóintézeti komplexumában, a Smithonian Intézetben feledkezzenek bele a tudomány titkaiba.

11. NAP | Philadelphia – New York City
Philadelphiában teszünk kisebb városnéző körutat. Ezt követően érkezünk New York City-be. Szabadidő. Szállás New York környékén 2 éjszakára. (New Jersey).

12. NAP | New York City
Délelőtt ötórás városnézést teszünk: Battery Park, a Ground Zero emlékhely, Wall Street, a kínai és olasz negyedek, Times Square. A délutáni szabadidő során alkalomaz Empire State Building meglátogatására (FAKULTATÍV)vagy akár vásárlásra a Macy’sben, a Fifth Avenue-n, vagy sétára a Central Parkban. A nap folyamán külön foglalható FAKULTATÍV: életre szóló kalandot jelent a helikopterezés Manhattan felett. 13. NAP | Boston
Amerika egyik legrégebbi városába, a puritán telepesek által alapított Bostonba utazunk. Boston felé megállunk Newport (Rhode Island) óvárosában. Cambridge a felsőoktatás tekinté- lyes egyetemeinek, köztük a Harvardnak otthona. Bostonban buszos városnézés, majd szabadidő. Szállás Boston környékén.

14. NAP | Hazautazás
Transzfer a repülő indulásának függvényében a bostoni repü- lőtérre, és repülés átszállással Magyarországra.

15. NAP | Hazaérkezés
Felejthetetlen élményekkel érkezünk meg a budapesti

FONTOS INFORMÁCIÓK:
A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 14 USD. Az érvényes útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízum nélkül utazhatnak be Kanadába. Amennyiben a Kanadába belépés nem légi úton történik, nincs szükség ETA-ra (Elektronikus Beutazási Engedély). Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés után még 1 hónapig! Fakultatív programok vásárlására foglaláskor vagy előzetesen nyílik lehetőség. Az utazáshoz minimális csoportlétszám szükséges (min. 20 fő). A programváltozás jogát fenntartjuk!

Az ár tartalmazza:

Repülőjegy oda-vissza
Repüléshez kapcsolódó szolgáltatások
Feladott poggyász, kézipoggyász, repülőtéri check-in.

Kirándulóprogramokat:
Washington, Toronto, Boston, New York, stb. a program alapján.

Minőségi szállásokat:
Elhelyezés minőségi, középkategóriájú hotelekben.

Reggelit:
A szállodák éttermében.

Vacsorát a Cabana Sucre-ben
Egy tipikus amish vacsorát

Magyar nyelvű idegenvezetés
Kollégánk ott-tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll utasaink rendelkezésre.

Egyéb

Foglalási díj: 2.900 Ft/fő
Repülőtéri illeték: 158.000 Ft/fő Baleset- és poggyászbiztosítás: 8.550 Ft/fő/nap Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 259.990 Ft/fő/teljes utazás Beutazási díj (USA-ba való belépésnél a határon fizetendő): 6 USD/fő Amiket ajánlunk Önnek:
Fakultatív programcsomag (hajózás a Niagarán a Hornblower fedélzetén, vacsora a Skylon Tower-ben, bálnanéző hajótúra, Ezer-sziget hajókirándulás, Empire State Building belépővel, CN Tower): 87.990 Ft/fő Helikopterezés New Yorkban (fakultatív program, külön vásárolható meg): Árról később várható információ- Elegendő számú jelentkező esetén! Helikopterezés a Niagara felett (fakultatív program, külön vásárolható meg): Árról később várható információ- Elegendő számú jelentkező esetén! Útlemondási biztosítás: 7.500 Ft/fő

Fakultatív programok

Fakultatív programcsomag: 89.990 Ft/fő

Empire State Building meglátogatása belépővel
Élvezze, ahogy New York City minden szépsége, nyüzsgése a lábai előtt hever!

Bálnanéző-hajótúra
Vadregényes környezetben, a végtelen óceánt fürkészve figyelhetjük meg e fenséges lényeket.

Thousand Islands hajókirándulás
Az Ezer sziget – vidéken 1692 kisebb-nagyobb sziget alkotta csoport magasodik ki a vízből, a program során belefeledkezhetünk a természet szépségébe. o CN Tower
Megcsodálhatjuk az elénk táruló tájat 553 méter magasból. o Hajózás a Niagarán
Hajózás a döbbenetes szépségű Niagara vízesésnél, a Hornblower fedélzetén. A világ egyik leggyönyörűbb, legelképesztőbb természeti csodájának tartott vízesésrendszer 12.000 évvel ezelőtt alakult ki, a Wisconsin gleccser olvadó vizéből. A víztömeg szédítő tempóban, fenségesen zúdul alá az Egyesült Államok és a kanadai Ontario találkozásánál. A zuhatag hihetetlen, ősi erejét mi is megcsodálhatjuk hajónkról.

Vacsora a Skylon Towerben

Fakultatív programok vásárlása foglaláskor, előzetesen.

Hotel

Vendégeink minőségi, középkategóriájú hotelekben kapnak elhelyezést a programleírásban megjelölt városok környékén.