Las Vegas és Grand Canyon (6 nap/4 éj)

Időpontok és árak:

2020.ápr.12-17., okt.27-11., nov.17-22 – 399.000 Ft/fő
2020.máj.16-21., szep.20-25 – 469.000 Ft/fő
2020.jún.22-28., júl.19-24., aug.16-21. – 569.000 Ft/fő

+ repülőtéri illeték: kb. 129.000 Ft/fő.

Részletek:

1. nap: Utazás

Utazás, majd érkezés a szerencsejátékok fővárosába. A menetrend függvényében az aktívabbak részére egy kis esti séta, „ízelítő” a sohasem alvó városból.

2. nap: Las Vegas

A mai napot a folyton nyüzsgő város felfedezésére szánjuk. A Las Vegas Boulevard-on elterülő látványos és hatalmas szállodák 24 órában gondoskodnak a show-műsorokról, melynek legkedveltebb része a Bellagio szálloda pompás szökőkútja. A lehetőségekkel teli Las Vegasban idegenvezetőnk segít megtalálni az Ön ízlésének leginkább megfelelő fakultatív programjainkat! “Las Vegas by Night” fakultatívunk például a fényárban úszó város éjszakai arcát mutatja be, a “Las Vegas Show” programunkon pedig egy hamisítatlan vegasi showműsoron vehetnek részt.

3. nap: Hoover-gát és Grand Canyon

A mai nap folyamán a Las Vegas-i utazások kihagyhatatlan kiruccanása következik: felfedezzük a Grand Canyon szépségeit. Út közben megnézzük a Colorado-folyóra épült Hoover-gátat, majd a kanyonban szemtanúi leszünk a híres vöröslő sziklaformációknak. Bejárjuk a legszebb látványt nyújtó kilátópontokat, ahol mindenki kedvére készítheti majd a lélegzetelállító fotókat. Nem csak a csodás látvány ad életre szóló emlékeket, extra programokkal egészíthetjük ki élményeinket: vár ránk az izgalmakkal teli szemlélődés a Skywalk üvegpadlós kilátójából vagy egy sétarepülés a kanyon felett.

4. nap: Szabadprogram vagy fakultatív Tűz völgye vagy fakultatív Outlet

Ma nehéz választás áll előttünk, két remek programlehetőség közül választhatunk: Bejárhatjuk a város híres outlet üzleteit, egyénileg, vagy idegenvezetőnkkel tarthatnak a “Tűz Völgyébe”, a Valley of Fire Állami Parkban tapasztalhatjuk meg a természet csodáit. A Nevada állam déli részén elhelyezkedő park a nevét a Nap sugarait visszaverő, ránézésre szinte égő azték homokkő formációról kapta. A 150 millió éves “izzó” sziklák mellett olyan látványos alakzatokkal is találkozhatunk, mint az “Elefánt-szikla”, a “Tűzvölgy boltív” és a “Tűzhullám”. A sokszor földöntúlinak ható táj mellett a park annak is köszönheti népszerűségét, hogy több hollywoodi kasszasiker (Viva Las Vegas, Emlékmás, Star Trek, stb.) képkockáin is feltűnt.

5.-6. nap: Las Vegas szabadprogram és hazaút

Amerikai utunk a végéhez közeledik, az utolsó szabadprogram következik. Ideje búcsút venni Las Vegas városától, és vele együtt az USA-tól. Transzfer után repülőre szállunk, irány Budapest.

Fakultatív programokról, további költségekről (biztosítások, helyi költségek) érdeklődjön munkatársunktól: info@admiraltravel.hu.