New York és Niagara vízesés (7 nap/5 éj)

Időpontok és árak:

2020.már.08-14., nov.13-169 – 499.000 Ft/fő
2020.ápr.08-14., okt.23-29- 599.000 Ft/fő
2020.máj.12-18., szep.16-22 – 619.000 Ft/fő
2020.jún.18-24., júl.15-21., aug.12-18 – 719.000 Ft/fő

+ reptéri illeték 129.000 Ft/fő

Részletek:

 1. nap: Utazás New Yorkba

Utazás New Yorkba, majd érkezés a Manhattan szívében elhelyezkedő szálláshelyre.

 1. nap: New York városnézés

Félnapos buszos-gyalogos városnézés, melynek keretei közt olyan világhírű látványosságokat tekinthetünk meg, mint a folyton nyüzsgő Time Square, a Manhattan látképét meghatározó Empire State Building, a színjátszás világközpontjaként ismert Broadway, és az amerikai függetlenséget jelképező Szabadság-szobor. A program ezzel nem ér véget, hiszen remek idegenvezetőnk elkalauzol minket a new york-i poszterekről jól ismert Brooklyn hídhoz, a tőzsde leghíresebb központjához, a Wall Streethez, a 2001. szeptember 11-i tragédia emlékhelyéhez, a 911 Memorialhoz, és még a különleges High Line-hoz is, amely egy már nem működő magasvasút 2,3 km hosszú szakaszán kiépített nyilvános park.

Az igazi New Yorki kalandokra vágyóknak feltétlen ajánljuk fakultatív programjainkat! Tegyen egy helikopteres sétarepülést Manhattan felhőkarcolói felett, vagy vegyen részt New York by night programunkon, melyen az éjszaka fényeiben fedezheti fel Manhattant, vacsorával és esti belépővel az Empire State Builiding kilátójába.

 1. nap: New York városnézés

Folytatódjék túránk a városban, hiszen még rengeteg látnivaló hátra van! Végighaladva a 5th Avenuen olyan ismert épületekkel találjuk szemben magunkat, mint a Rockefeller Center, a bámulatos St. Patrick katedrális, de itt található a New Yorkban forgató filmesek kedvenc helyszíne,a Central Park is. A park közvetlen közelében elhelyezkedő Metropolitan is kihagyhatatlan úti cél. Nem rajongóknak is erősen ajánljuk, hiszen a múzeum kreatív térrendezésével nem pusztán műtárgyakat mutat meg, hanem az adott korba helyezi a látogatót. A 5th Avenue-i élmények mellett a Grand Central Terminal is ezen napunk fényét emeli: a világ legnagyobb és legszebb vasútállomását most saját szemével is megtekintheti!

A remek nap zárásaként töltsön el egy kellemes estét a Broadway rivaldafényében! Vegyen részt fakultatív programunkon, amely egy világhírű musical megtekintése.

 1. nap, Ellis Island és a Szabadság Szobor

Egész napos szabadprogram, vagy félnapos kirándulás az Ellis Island-re majd a Szabadság Szobor talapzatához látogathatunk el. Az Ellis Island-en található a „Bevándorlási Múzeum”, próbáljuk felidézni a hangulatot, amikor a hosszú hajóút után a fáradt és csüggedt emberek végre megérkeznek az „Ígéret Földjére.”

 1. nap: New York – Niagara Vízesés

Repülővel utazunk a világ egyik legszebb természeti látványosságát nyújtó vízeséshez. A Niagarához érve 2 remek fakultatív program vár minket. Először a Skylon Tower kilátójából csodálhatjuk meg a zubogó vízesést, majd „test közelből” is szemlélődhetünk egy hajótúra alkalmával. Az éjszakát a Niagara Vízesés kanadai oldalán töltjük, így lehetőségük lesz a kivilágított vízesést is megcsodálniuk!

6-7. nap: Torontó

Reggel továbbutazás, rövid látogatás Niagara on the Lake bájos kisvárosában. Óriási a kontraszt New York nyüzsgő metropolisza és az nyugodt kisváros között. Mintha egy álmos kertvárosba csöppentünk volna! Érkezés után Torontoban informatív buszos városnézés, majd fakultatív program keretén belül pillantást vethetünk a városra a CN torony 350 m magasan lévő kilátójából.

A nap második felében búcsút veszünk Torontótól, majd másnap érkezünk meg Budapestre.

A részvételi díj tartalmazza:

 •     retúr repülőjegy Budapestről turista osztályon
 •     elhelyezés jó minőségű és elhelyezkedésű szállodai szobákban
 •     közlekedés klimatizált autóbusszal
 •     helyi- és állami adók
 •     magyar idegenvezetés a túra során
 •     programok
 •     transzferek a leírás szerint

A részvételi díj nem tartalmazza:

 •     étkezés, melyben idegenvezetőnk segítséget fog nyújtani (tájékoztatásul egy ebéd kb. 15-20, egy vacsora kb. 20-30 USD/fő/nap).
 •     kötelező borravaló helyi szokás szerint napi 5$ / fő, összesen ezen az úton 25 $ / fő – melyet idegenvezetőnk az első napon beszed
 •     útlemondási biztosítás köthető: 1%, vagy kombinált utas- és útlemondási biztosítási csomag köthető.

ESTA engedély szükséges az utazáshoz. Irodánkon keresztül is igényelhető 8.000 Ft/fő áron.