New York intenzíven (6 nap/4 éj)

Időpontok: 2020.ápr.08-13., máj.12-17., jún.18-23., júl.15-20., aug.12-17., szep.16-21., okt.23-28., nov.13-18.

Részvételi díj:

április =369.000 Ft/fő

május, szeptember = 389.900 Ft/fő

június-augusztus: 489.900 Ft/fő

október = 351.000 Ft/fő

november = 269.000 Ft/fő

NEW YORK INTENZÍVEN – MAGYAR IDEGENVEZETÉSSEL

Körutazás Amerikában, Amerikai Egyesült Államok

New York, New York. A világ legfontosabb pénzügyi-gazdasági központja, mindannyiunk bakancslistás úti célja, filmekből és sorozatokból ismerős számtalan, világhírű látványossággal. New Yorkról mindenkinek él egy kép a fejében, a valóság azonban minden várakozást felülmúl: Csodálatos őskáosz fogad minket, mely hangos-színes-szagos, egyszerre nemzetközi és nagyon amerikai, és mely minden utcasarkon valami újjal, izgalmassal kecsegtet.

Az út fénypontjai:

Empire State Bulding, Szabadság-szobor, Central Park, 5th Avenue, Times Square, Broadway, Brooklyn Bridge, Wall Street, High Line, Grand Central pályaudvar, Metropolitan Museum of Art.

Az utazás részletei

  1. nap: Érkezés Manhattanbe

Utazás New Yorkba, majd érkezés a Manhattanben, található hotelünkbe.

Tervezett hotel:

Fairfield Inn & Suites by Marriott New York Downtown Manhattan/World

  1. nap: Városnézés – Times Square, Broadway, Empire State, Building, Wall Street és High Line

Félnapos, buszos-gyalogos városnézéssel indul az út programja, melynek keretei között olyan világhírű látványosságokat tekinthetünk meg, mint a folyton nyüzsgő Times Square, a színjátszás világközpontjaként ismert Broadway, az ikonikus Empire State Building, az amerikai függetlenséget jelképező Szabadság-szobor. Idegenvezetőnk a New York-i poszterekről jól ismert Brooklyn hídhoz, a banki világ központjához, a Wall Streethez, és a 2001. szeptember 11-ei tragédia emlékhelyéhez, a 9/11 Memorialhoz is elkalauzol minket. Hab a tortán a helyiek kedvence, a High Line, egy régi ipari magasvasút pályáján épített nyilvános park meglátogatása lesz.

Fakultatív programjaink: Tegyen helikopteres sétarepülést Manhattan felhőkarcolói felett, vagy vegyen részt “New York by Night” programunkon, melyen az éjszaka fényeiben fedezheti fel a várost, vacsorával és esti belépővel az Empire State Building kilátójába.

  1. nap: Városnézés – 5th Avenue, Central Park, Grand Central Terminal

Folytatjuk a város felfedezését, hiszen rengeteg látnivaló maradt még a bakancslistánkon. Vár minket a 5th Avenue, a Rockefeller Center, a bámulatos St. Patrick katedrális és a kihagyhatatlan Central Park is. A közeli Grand Central Terminal is ezen napunk fényét emeli: a világ egyik legnagyobb és legszebb vasútállomásán milliók haladnak keresztül naponta, ez New York egyik legfontosabb ütőere.

Fakuktatív programunk: Egy világhírű Broadway musical megtekintése

  1. nap: Szabadprogram vagy Szabadság-szobor

Egész napos szabadprogram vagy félnapos fakultatív kirándulás következik, mely során Ellis Island-re, majd a Szabadság-szobor talapzatához látogatunk el. A szigeten található Bevándorlási Múzeumban megismerkedünk a várost a 19-20. században a világ élére repítő bevándorlók történetével.

5-6. nap: Hazautazás

Az ötödik napon véget ér városlátogatásunk, szabadprogram keretében szerezhet még pár felejthetetlen élményt, majd menetrend függvényében transzfer a szállodából és hazautazás!

Az ár nem tartalmazza:

étkezés, melyben idegenvezetőnk segítséget fog nyújtani (tájékoztatásul egy ebéd kb. 15-20, egy vacsora kb 20-30 USD/fő/nap)

kötelező borravaló helyi szokás szerint napi 5$ / fő, összesen ezen az úton 30$ / fő – melyet idegenvezetőnk az első napon beszed