Szilveszter a Csendes-óceán partján (14 nap/11 éjszaka)

Időpont: 2019.dec.28-jan.08 

Részvételi díj: 1.299.000 Ft/ fő + illetékek 149.000 Ft/fő kb.

Részletek:

Los Angeles – Las Vegas – Hawaii szilveszter 1. nap: Budapest – Los Angeles

Elutazás Budapestről a Los Angelesbe menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással a hajnali órákban. Érkezést követően transzfer a szállodába. Szállás Los Angelesben, a Hollywood szívében elhelyezkedő szállodában.

Los Angeles – Las Vegas – Hawaii szilveszter 2. nap: Los Angeles 
Félnapos városnézés az „Angyalok városában”: El Pueblo óváros, Beverly Hills, Rodeo Drive, séta a Hollywood Boulevardon a hírességek kéz- és lábnyomainak megtekintésével. Délután séta Santa Monica tengerparti standján és a híres mólón, majd szabadprogram, vagy fakultatív látogatás a Getty Centerben, mely művészeti és kulturális központként számos gyűjteménynek ad otthont. A komplexum névadója J. Paul Getty, az olajüzletből származó vagyonát egy rendkívüli képzőművészeti kollekció összegyűjtésébe fektette. Szállás Los Angelesben.

Los Angeles – Las Vegas – Hawaii szilveszter 3. nap: Los Angeles – Las Vegas 
Elutazás a kaszinók csillogó világába autóbusszal. Várható érkezés a délutáni órákban. Las Vegas jellegzetessége, hogy kifejezetten naplemente után kel életre a neonfényben tündöklő út, a Las Vegas Boulevard, melyet mindkét oldalát látványos és hatalmas szállodák szegélyezik. A szállodák látogathatók, sőt, mindegyik saját bevásárlóközponttal és kaszinóval csalogatja vendégeit. Szállás Las Vegasban a Las Vegas Boulevard híres szállodájában.

Los Angeles – Las Vegas – Hawaii szilveszter 4. nap: Las Vegas
Szabad program, vagy egész napos repülős kirándulás a lenyűgöző természeti szépségű Grand Canyonhoz. Útközben lehetőség nyílik madártávlatból megcsodálni a zseniális építészeti különlegességet: a Hover-gátat! A kanyonba érve a kilátópontoknál gyönyörködhetnek a Colorado folyó által több millió év alatt vájt meredek szurdok látványában. Visszaérkezés a szállodába a délutáni órákban. A Cirque du Soleil előadásai már több mint 20 éve képezik Las Vegas szórakoztató programjának részét. A 90 perces showműsorok a zenétől az illúzióig, az akrobatikától a színházig teljes művészi skálát nyújtanak. Minden előadás felejthetetlen élménnyel gazdagítja vendégeit! Ezen az estén fakultatív programként ajánljuk megtekintésre.
Szállás Las Vegasban.

Los Angeles – Las Vegas – Hawaii szilveszter 5. nap: Las Vegas – Honolulu
A délutáni órákban elutazás repülővel a híres üdülőhelyre, Waikiki Beachre, mely ismertségét a több mérföld hosszú homokos partvonalának köszönheti. Napjainkban elegáns üzletek és éttermek szegélyezik a kiépített, pálmafás sétányt, mely hangulatos helyszíne az esti sétáknak a naplementében. Megérkezés késő este. Transzfer a szállodába.
Szállás Waikiki Beach-en.

Los Angeles – Las Vegas – Hawaii szilveszter 6-11. nap: Waikiki Beach 
Legyen részese szilveszter este egy hamisítatlan hawaii ünneplésnek! ( Részletes szilveszteri program a későbbiekben kerül ismertetésre.) Töltse az újév első napjait pihenéssel, feltöltődéssel vagy vegyen részt izgalmas fakultatív programjainkon!

Programkínálatunk:
– Oahu nagy szigettúra és Pearl Harbor: A kirándulás bemutatja az Arizona Emlékművet és Pearl Harbort, majd Oahu szigetének felfedezése következik: a   japán Byodo-In Templom, Haleiwa történelmi városrész, a Dole ananászültetvény – minden, amit Oahu szigetén feltétlenül látni kell! A program ebédet tartalmaz.

– Maui egész napos kirándulás repülővel: Mauit a meglepetések szigetének is nevezhetjük gazdag természeti értékei és látnivalói miatt. Vulkán, vízesések, ámulatba ejtő strandok várják itt az utazókat, és mindemellett még a szigetcsoport legszebb útvonala a „Road to Hana” is itt kanyarog. A program ebédet tartalmaz.

– Sétahajózás naplementében, vacsorával: Különleges esti hajókázás a legszebb strandok mentén, kellemes büfévacsorával a fedélzeten. (A hajóra alaklomhoz illő öltözettel ajánlott készülni!)

– Oahu rejtett kincsei helikopterrel: 1 órás helikopteres repülés, mely egy egészen más perspektívából mutatja be Oahu kevésbé ismert látnivalóit. A program során a Szent-vízesés, a Polinéz Kulturális Központ, a Mormon Templom és Kahuku – a bálnák telelési helye is megcsodálható madártávlatból.

– Polinéz kulturális központ: A kulturális központot a mormonok alapították oktatási céllal. Az érdekes bemutató során a vendégek megismerhetik a Csendes-óceán környékén élő népek hagyományos viseletét, szokásait, táncukat. Az estet egy remek vacsora zárja.

Los Angeles – Las Vegas – Hawaii szilveszter 12-13. nap: Honolulu – Budapest 
Délelőtt szabadprogram. Egy utolsó séta a parton a Csendes-óceán hullámainak felejthetetlen hangjaiban és látványában gyönyörködve.
Kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, hazautazás két átszállással Budapestre a késő esti órákban. (Seattle-ben a csoport elhagyhatja a repülőteret és eltöltheti az időt a városban.)

Los Angeles – Las Vegas – Hawaii szilveszter 14. nap: Budapest
Megérkezés a menetrend szerint a déli órákban.

Gyermek ár: legfeljebb két 6-12 éves gyermek két teljes árat fizető felnőttel egy szobában.

Elhelyezés: 3, vagy 4 fő esetén a szobákban 2 db franciaágyon történik az elhelyezés gyermekek és felnőttek esetén is!

Vízum: az új, biometrikus, bordó útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak az Egyesült Államokba 90 napnál nem hosszabb időtartamra, a beutazáshoz érvényes ESTA (utazási engedélyt jóváhagyó elektronikus rendszer) engedéllyel kell rendelkezni, melyet az utazás megkezdése előtt Interneten lehet megkérni. Bővebb tájékoztatást irodáinkban, vagy az usembassy.gov/hu/visas-hu weboldalon kaphat.

Figyelem! A beutazáshoz az Egyesült Államokba ESTA engedély szükséges, melynek ügyintézését irodánk vállalja 8 000 Ft/fő/engedély áron.

Szállás: 11 éjszakai szállás helyi deluxe kategóriájú szállodák kétágyas szobáiban
Ár tartalmazza:
 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Los Angeles / Honolulu – Budapest útvonalon, turista osztályon
 • utazás a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal
 • 11 éjszakai szállás helyi deluxe kategóriájú szállodák kétágyas szobáiban
 • reggelis ellátás
 • a leírás szerinti programok
 • magyar idegenvezető

Ár nem tartalmazza:

 • illetékek
 • ESTA engedély
 • belépőjegyek felára
 • borravalók
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás
 • óceánra néző szoba felára
 • fakultatív programok (minimum létszám: 12 fő)
 • – Los Angeles, Getty Center Ár: 9 000 Ft/fő
  – Las Vegas showműsor Ár: 59 000 Ft/fő
  – Oahu nagy szigettúra ebéddel és Pearl Harbor látogatás Ár: 79 000 Ft/fő, gyermek ár 11 éves korig: 69 000 Ft/fő
  – Maui egész napos kirándulás repülővel, ebéddel Ár: 229 000 Ft/fő
  – Sétahajózás a naplementében, vacsorával Ár: 59 000 Ft/fő, gyermek ár 11 éves korig: 39 000 Ft/fő
  – Oahu rejtett kincsei helikopterrel Ár: 129 000 Ft/fő
  – Polinéz kulturális központ – látogatás vacsorával Ár: 89 000 Ft/fő, gyermek ár 11 éves korig: 59 000 Ft/fő