USA Nyugati part körutazás (14 nap/13 éj)

Időpontok: 2020.feb.05-18., máj.02-15., okt.01-14.

Részvételi díj:

februárban: 549.990 Ft/fő
májusban: 559.990 Ft/fő
októberben: 569.900 Ft/fő

+ repülőtéri illeték: kb. 158.000,- Ft

Részletek:

1. NAP Repülés az Egyesült Államokba
Utazás Budapestről Los Angelesbe átszállással. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Szállás Los Angeles környékén.

2. NAP Los Angeles – Laughlin
Félnapos városnézés vár ránk Los Angelesben. Beverly Hills leghíresebb utcája a Rodeo Drive. A Sunset Boulevard és a Hollywood Boulevard láttán átitatódunk a csillogással. A Grauman’s kínai színház előtt a mozivászon alakjainak kéz- és lábnyomata tekinthető meg. A sivatag látványába feledkezhetünk bele a nevadai Laughlin felé tartva. Megállunk a Bagdad Café-nál. Szállás: Laughlin környékén.
3. NAP Laughlin – Grand Canyon – Flagstaff
Útnak indulunk Grand Canyon felé, Kingman-en keresztül. Átélhetjük az amerikai életérzést, ahogy a legendás 66-os úton visz minket buszunk. Az egyik leghíresebb város Seligman. Délután életre szóló élményt ígér a Grand Canyon. Megörökíthetjük a Colorado folyót és a Painted-sivatagot. Szállás: Flagstaff környékén.
4. NAP Monument Valley – Lake Powell – Kanab/Page
Monument Valley-t ismerhetjük meg. A navaho indián területen fekvő völgy legismertebb részei Mittens és Merrick Butte, melyekre lélegzetelállító kilátás nyílik a park látogatóközpontjából. Következő állomásunk Lake Powell (Powell-tó).
FAKULTATÍV: repülés a Powell-tó felett. FAKULTATÍV: dzsipes kirándulás a vadnyugati életérzést felidéző Monument Valley-ben, navajo ebéddel. Majd a Glen Canyon gátról a tóra vetülő kilátást pillanthatjuk meg. Szállás: Kanab/Page környékén.
5. NAP Kanab – Bryce – Las Vegas
Utunk Utah-on keresztül folytatódik. Felkeressük Bryce Canyon-t. Délután utazás Las Vegasba.
FAKULTATÍV: Las Vegas by Night (esti Las Vegas-városnézés). Szállás: Las Vegas régió.

6. NAP Szabadidő vagy fakultatív (Valley of Fire)
Szabadidő: fedezze fel a szerencsejáték fővárosát, Las Vegast! FAKULTATÍV: Valley of Fire-kirándulás. Szállás: Las Vegas régióban.

7. NAP Las Vegas – Death Valley – Bakersfield
Utazás a Death Valley (Halál Völgye) felé. Nevét az aranyláz idején eltévedt és majdnem végzetüket is itt lelő szerencsevadászokról kapta. Megállunk a nemzeti part területén lévő Furnace Creek Ranch-nél. Szállás: Bakersfield környékén.
8. NAP Sequoia & Kings Canyon – Modesto/Merced
Felkeressük a kaliforniai Sequioa Nemzeti Parkot. A hegyvonulatok és a világ legnagyobb fái (pl. mamutfenyő) láttán úgy érezzük, mintha az óriások földjén járnánk. Délután továbbutazás, szállás: Modesto/Merced környékén.
9. NAP Modesto – San Francisco
Utazás San Francisco-ba. Megtekintjük a Union Square-t, a kínai negyedet (Chinatown), Nob Hill lankáit a villamosokkal, Russian Hill-t, Fisherman’s Wharf-ot (a kikötő környéke). A nap egyik fénypontja a Golden Gate Park és a Golden Gate Bridge. Délután és este szabadidő.
FAKULTATÍV: kirándulás komppal az Alcatraz börtönhöz és San Francisco by night (esti városnézés). Szállás: San Francisco környékén.

10. NAP San Francisco – Csendes óceán partvidéke – Lompoc/Santa Maria
San Francisco-t elhagyva a Monterey-félsziget felé visz utunk. Monterey-ben meglátogatjuk a Fisherman’s Wharf-ot és Cannery Row-t. Következő állomásunk Carmel-by-the-Sea, mely festői fekvésével vonzza a művészeket. Szállás: Lompoc vagy Santa Maria.
11. NAP Santa Barbara – Malibu Beach – Santa Monica – Los Angeles
Utazás Santa Barbarába. Szabadidő, délután Malibu Beach-en át Los Angelesbe tartunk. Santa Monica-ban felkeressük a híres mólót és a Third Street-nél lévő sétányt. Szállás: Los Angeles környékén.
12. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Szabadidő vagy FAKULTATÍV: egész napos kirándulás San Diego-ba. Szállás: Los Angeles környékén.
13. NAP Hazautazás
Szabadidő, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás átszállással.

14. NAP Hazaérkezés
Felejthetetlen élményekkel érkezünk meg a budapesti reptérre.

FONTOS INFORMÁCIÓK
A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 14 USD.
Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés után még 1 hónapig!

Fakultatív programok vásárlására előzetesen, foglaláskor nyílik lehetőség. Az utazáshoz minimális csoportlétszám szükséges (min. 20 fő). A programváltozás jogát fenntartjuk! Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Az ár tartalmazza:

Repülőjegyet oda-vissza
Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat
Feladott poggyász, kisméretű kézipoggyász, repülőtéri Check-in.
Transzfereket
Modern, légkondicionált buszokkal. Izgalmas, látványos kirándulóprogramokat
Los angeles, Grand canyon, Las Vegas, San Francisco, stb. A program alapján. Minőségi szállásokat
Vendégeink minőségi, középkategóriájú hotelekben kapnak elhelyezést.
Reggelit
Az utazás minden napján svédasztalos reggeli. Magyar nyelvű idegenvezetést
Kollégánk ott-tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll utasaink rendelkezésre.

Egyéb

Foglalási díj: 2.900 Ft/fő
Repülőtéri illeték: 158.000 Ft/fő Baleset- és poggyászbiztosítás: 7.910 Ft/fő Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 199.990Ft/fő/teljes utazás Amiket ajánlunk Önnek:
Fakultatív programcsomag (Las Vegas by night, Valley of Fire, Alcatraz, San Francisco by night, San Diego): 99. 990 Ft/fő Külön megvásárolható fakultatív program (repülés a Powell-tónál): 54.990 Ft/fő Külön megvásárolható fakultatív program (dzsipes kirándulás Monument Valley-ben ebéddel): 19.990 Ft/fő Útlemondási biztosítás: 7.500 Ft/fő

Fakultatív programok

FAKULTATÍV PROGRAMCSOMAG 99.990,-Ft/fő

“Las Vegas by Night”
A háromórás városnézés során feltérképezzük a Bűn Városát: a híres Welcome to Fabulous Las Vegas táblától a belvárosi részig – és közöttük mindent a világhírű Las Vegas Strip-en. A legfontosabb nevezetességek közé tartozik a Vegas Vick neon cowboy, a Golden Nugget Casino Hotel, a Cosmopolitan, a Mirage, a Bellagio szökőkutak, a házasságkötő kápolnák, az MGM Grand oroszlánja, a Szabadság-szobor mása, az Aria Resort és Kaszinó.

Valley of Fire-kirándulás (félnapos)
A vadregényes szépségű Valley of Fire State Park Nevada legrégebbi és legnagyobb nemzeti parkja. Nevének magyar jelentése, a Tűz Völgye rendkívül találó, mivel vörös színű szikla-alakzatai még megkapóbb látványt nyújtanak, ahogy a napsugarak úgy csillannak meg rajtuk, mintha tűzbe borulnának. Ez hely egykor az ősi anasazi indiánok spirituális központja volt.

Alcatraz
A körülbelül 2 és fél órás program során utazzunk vissza az időben, és ismerkedjünk meg a legendás szigettel, mely polgárháborús erőd, katonai börtön, és az egyik legfontosabb szövetségi fegyház is volt.

San Francisco by night
Fedezze fel e gyönyörű város fényeit és titkait 3 órás panoráma-városnézés során! A program során lehetőség nyílik sétát is tenni.

San Diego
Az egész napos program során megismerkedhetünk Amerika egyik legszebb városával: óvárosi rész, belváros, Gaslamp/Gázlámpa negyed, Balbao park, Coronado sziget, Point Loma.

West Rim

KÜLÖN MEGVÁSÁROLHATÓ FAKULTATÍV PROGRAMOK:

Repülés a Powell-tó felett: 54.990,-Ft/fő
Időtartam kb. 30-25 perc. Fenséges kilátás nyílik majd a Powell tóra és a Rainbow Bridge-re (Szivárvány-híd).

Dzsipes kirándulás Monument Valley-ben ebéddel: 19.990,-Ft/fő
A vadnyugatra és a westernfilmekre jellemző, izgalmas tájat csodálhatjuk meg a dzsipes kirándulás során. A nap folyamán tipikus navajo ebédet fogyasztunk el. Ezek a fakultatív programcsomagtól függetlenül, külön foglalható opcionális lehetőségek.